iphone-7-without-sim-will-be

 

به گزارشی که تازه ترین خبر اطلاعات فناوری است؛ تعدادی از رسانه های فعال در زمینه اخبار دنیای فناوری گزارش داده اند که شرکت های سامسونگ و اپل به شدت در تلاش هستند تا هرچه سریعتر تکنولوژی آینده سیم کارت ها را تولید کنند و در محصولات آینده شان قرار دهند.

بر اساس گزارش ها این دو شرکت در تلاش هستند تا با همکاری شرکت های ارائه دهنده شبکه های مخابراتی دستگاه هایی را تولید کنند که بتوانند بدون استفاده از سیم کارت به شبکه های مخابراتی متصل شوند.

بر اساس گزارشات منتشر شده به نظر می رسد که شرکت اپل به شکلی جدی در تلاش برای تولید دستگاهی با قابلیت کار بدون سیم کارت است، قابلیتی که احتمالا در دستگاه بعدی آیفون قرار خواهد گرفت و یک تحول بزرگ وشگرف در نسل گجت های همراه باشد.




برچسب‌ها:

تاريخ : سه شنبه 30 تير 1394برچسب:, | 11:48 | نويسنده : MiLAD |

 

interesting-plan-iphone-7

 

به گزارشی که تازه منتشر شده جامعه طراحان”موشن کامیونیتی دوی‌ان آرت”مسابقه‌ای برای بهترین طراحی مفهومی برای آیفون ۷ را برگزار کرد و آنچه می‌بینید طراحی برگزیده شده است که کاربری با نام abdoubouam آن را برده است.
این مدل جدید آیفون دارای نمایشگر خمیده، هم سایز با آیفون ۶، نمایشگر بدون لبه برای دیدن بهتر گیم‌ها و ویدئوها، بدنه آلومینیومی، لوگوی اپل پشت‌گوشی، می باشد.



تاریخ انتشار:1394/4/22


برچسب‌ها:

تاريخ : دو شنبه 29 تير 1394برچسب:, | 16:59 | نويسنده : MiLAD |

 

viber-and-whatsapp-filtering-denies

 

فیلترینگ وایبر و واتس‌آپ توسط معاون حقوقی و بین‌الملل پلیس فتا تکذیب شد.
به گزارش آسمونی به نقل از ایسنا، سرهنگ حسین رمضانی معاون حقوقی و بین‌الملل پلیس فتا در این باره اظهار داشت: امروز پیامی به نقل از پلیس فتا در نرم‌افزارهای پیام رسان تلفن همراه منتشر شد که در آن ادعا شده بود واتس آپ، لاین، وایبر و تانگو تا ساعتی دیگر فیلتر می‌شوند.
وی افزود: پلیس فتا در صورتی که قصد اطلاع رسانی داشته باشد از طریق رسانه‌های رسمی و سایت این پلیس به شهروندان اطلاع‌رسانی می‌کند.
براساس گزارش سایت پلیس فتا، معاون حقوقی و بین‌الملل پلیس فتا از هموطنان خواست که به هیچ عنوان به اخبار غیر رسمی منتشر شده توجه نکنند.




برچسب‌ها:

تاريخ : دو شنبه 29 تير 1394برچسب:, | 16:57 | نويسنده : MiLAD |

 

317898_595731

این روزها استفاده از گوشی های هوشمند فراگیر شده و کاربران مرتب نسبت به نصب نرم افزارهای مختلف روی موبایل خود اقدام می نمایند، برخی از این نرم افزارهای پراستفاده شبکه های اجتماعی تحت موبایل هستند که یکی از معروفترین های آن نرم افزار لاین می باشد، برنامه ای محبوب و پراستفاده حتی در ایران!

 

در چندی پیش خبری دست به دست در اینترنت پخش شد با این عنوان:
با دستور مقام قضایی ۳ نرم افزار پیام رسان لاین، واتس آپ و تانگو تا ساعتی دیگر فیلتر می‌شود، بر اساس اطلاعات به دست آمده مشخص شد که مقام قضایی دستور فیلترینگ 3 نرم افزار پیام رسان را صادر کرده است و تا ساعتی دیگر 3 نرم افزار تانگو، واتس آپ و لاین فیلتر شده و امکان استفاده از آن فراهم نمیباشد.

 

این خبرها در حالی منتشر شده که در هفته جاری تکذیب فیلترینگ شبکه های اجتماعی موبایل (به غیر از لاین) اعلام شده است:
لینک خبر:  تکذیب فیلتر شدن وایبر و واتس‌ اپ

پیش از این نیز اعلام شده بود که نرم افزارهای موبایلی هیچگاه فیلتر نمی شوند، بلکه به صورت فیلترینگ هوشمند، دسترسی به بخش هایی از آنها مسدود می شود. (در سال 1392 نرم افزار وی چت که کاربرد مشابه ای با نرم افزار لاین داشت به طور کامل در ایران فیلتر شد)

در حال حاضر طبق اعلام کاربران ، بخش های تایم لاین، ارسال عکس و تماس ویدئویی در نرم افزار لاین دچار مشکل و اختلال شده است.

 

در مورد برنامه لاین بیشتر بدانیم:

لاین (به انگلیسی: Line) یک اپلکیشن پیام رسان فوری مخصوص تلفن های هوشمند و رایانه های شخصی است. لاین به کاربران خود این امکان را می‌دهد تا با یکدیگر به تبادل پیام های متنی، عکس، ویدیو و موسیقی بپردازند. لاین همچنین امکان برقراری تماس صوتی و تصویری را از طریق بسترهای اینترنتی(voip) برای کاربران خود فراهم می‌سازد. لاین در سال ۲۰۱۱ در ژاپن راه‌اندازی شد و در ظرف دو سال به بزرگ‌ترین شبکه اجتماعی ژاپنی بدل شد. به طوری که در نوامبر ۲۰۱۳ تعداد کاربران آن در سطح جهانیبه مرز ۳۰۰ میلیون نفر رسید که از این تعداد ۵۰ میلیون آن را ژاپنی‌ها تشکیل می‌دادند. لاین در ابتدا برای گوشی های هوشمند اندروید و IOS ارائه شد؛ ولی بعداً در آگوست ۲۰۱۲ نسخه مربوط به گوشی‌های بلکبری نیز عرضه شد. نسخه ویندوزفون و آشا نیز یک سال بعد و در سال ۲۰۱۳ برای کاربران ارائه شد. در آگوست ۲۰۱۳ با اضافه شدن بخشی به نام تایم‌لاین، این برنامه از یک پیام‌رسان فوری به یک شبکه اجتماعی تغییر کارکرد داد. اضافه شدن دکمه‌های لایک امکان درج کامنت، امکان تشکیل گروه‌ها و تخصیص پروفایل شخصی برای افراد بیش از پیش ماهیت این برنامه را به یک شبکه اجتماعی نزدیک می‌کرد.

 

نظر شما چیست؟ آیا به مانند وی چت ، نرم افزار لاین فیلتر می شود؟




برچسب‌ها:

تاريخ : دو شنبه 29 تير 1394برچسب:, | 16:53 | نويسنده : MiLAD |

 

Scientists have successfully transplanted the first heart in a dead world

 

دانشمندان استرالیایی برای نخستین بار در جهان، با استفاده از یک فناوری جدید توانستند عمل پیوند قلب را با یک «قلب مرده» انجام دهند.

به گزارشی به نقل ازایسنا معمولا قلب‌هایی که برای پیوند به بزرگسالان اهدا می‌شوند از کسانی گرفته می‌شوند که مرگ مغزی‌شان تایید شده، اما قلب‌شان هنوز می‌تپد.

اکنون گروهی از دانشمندان بیمارستان سنت وینسنت در سیدنی قلبی را که به مدت ۲۰ دقیقه از تپش افتاده بود، احیا کرده و پیوند زدند.

در رویکرد جدید دانشمندان، قلب از تپش افتاده در دستگاهی به نام «Heart in a box» قرار داده شده و مجددا زنده می‌شود. با گرم نگهداشتن قلب، ضربان بازیابی شده و با جریان یافتن یک مایع مغذی، از آسیب دیدن قلب جلوگیری می‌شود.

پیش‌بینی می‌شود روش جدید قلب در جعبه،‌ باعث نجات جان 30 درصد بیماران نیازمند پیوند قلب شود.

اولین بیماری که این قلب را دریافت کرده می‌گوید، احساس می‌کند چند دهه جوانتر شده و اکنون آدم متفاوتی شده است.

قلب تنها عضو بدن انسان است که تا پیش از این بعد از توقف ضربان، قابل پیوند نبوده است.

پیوند پس از توقف ضربان قلب به اهدای عضو پس از مرگ عروقی معروف است، معمولا قلب‌های پیوندی بعد از مرگ مغزی پیش از اینکه از تپیدن باز بایستند از بدن اهداکننده خارج می شوند، حدود چهار ساعت در یخ نگهداری می‌شوند و بعد از آن به بیمار پیوند می‌خورند.




برچسب‌ها:

تاريخ : دو شنبه 29 تير 1394برچسب:, | 16:52 | نويسنده : MiLAD |

استاکس‌نت (به انگلیسی: Stuxnet) یک بدافزار رایانه‌ای (طبق نظر شرکت‌های نرم‌افزار امنیت رایانه‌ای: کرم رایانه‌ای[۲][۳] یا تروجان[۴]) است که اولین‌بار در تاریخ ۱۳ ژوئیه ۲۰۱۰ توسط ضدویروس وی‌بی‌ای۳۲ شناسایی شد.[۵] این بدافزار با استفاده از نقص امنیتی موجود در میانبرهای ویندوز، با آلوده کردن رایانه‌های کاربران صنعتی، فایل‌های با قالب اسکادا که مربوط به نرم‌افزارهای WinCC و PCS7 شرکت زیمنس می‌باشد را جمع‌آوری کرده و به یک سرور خاص ارسال می‌کند.[۶]

براساس نظر کارشناسان شرکت سیمانتک، این بدافزار به دنبال خرابکاری در تأسیسات غنی‌سازی اورانیوم نطنز بوده‌است.[۷]

در اواخر ماه مه ۲۰۱۲ رسانه های آمریکایی اعلام کردند که استاکس‌نت مستقیماً به دستور اوباما رئیس جمهور آمریکا طراحی، ساخته و راه اندازی شده.[۸]گرچه در همان زمان احتمال این می‌رفت که آمریکا تنها عامل سازنده نباشد.[۹] در ژوئیه سال ۲۰۱۳ میلادی، ادوارد اسنودن اعلام کرد این بد افزار با همکاری مشترک آمریکا و اسرائیل ساخته شده است.[۱۰][۱۱]

 

 

انتشار

این بدافزار در اواسط تیرماه ۱۳۸۹ در سراسر جهان انتشار یافت.نخستین بار کارشناسان کامپیوتری بلاروس متوجه وجود ویروسی شدند که هدف آن سامانه‌های هدایتگر تأسیسات صنعتی با سیستم عامل ویندوز است.[۱۲] کارشناسان معتقدند طراحان این بدافزار یک منطقه جغرافیایی خاص را مدنظر داشته‌اند[۱۳] و طبق گزارش مجله Business week هدف از طراحی این بدافزار دستیابی به اطلاعات صنعتی ایران است.[۱۴] این بدافزار برای جلوگیری از شناسایی شدن خود از امضای دیجیتال شرکت Realtek استفاده می‌کند.[۱۵] روزنامه نیویورک تایمز در تاریخ ۱۶ ژانویه ۲۰۱۱ میلادی، در مقاله‌ای مدعی شد که «اسرائیل استاکس‌نت را در مرکز اتمی دیمونا و بر روی سانتریفیوژهای مشابه‌ای که ایران از آن‌ها در تاسیسات غنی‌سازی اورانیوم نطنز استفاده می‌کند، با موفقیت آزمایش کرده‌بود».[۱۶] این در حالی‌ست که دولت اسرائیل یا دولت آمریکا هیچ‌گاه به طور رسمی دست‌داشتن در انتشار استاکس‌نت را تایید نکرده‌اند.[۱۷]

وزیر ارتباطات ایران در آبان ۱۳۸۹ اعلام کرد که رایانه‌های آلوده شده به این ویروس شناسایی و در مرحله پاکسازی قرار دارند. وی همچنین اظهار کرد که منشاء ورود این ویروس به ایران نه از طریق شبکه اینترنت بلکه از طریق حافظه‌های جانبی بوده که افرادی از خارج از کشور به ایران آورده و بدون بررسی لازم به کامپیوترهای در داخل ایران متصل کرده‌اند.[۱۸] هفته‌نامهٔ اشپیگل در مقاله‌ای این احتمال را مطرح کرده است که این ویروس ناخواسته توسط کارشناسان شرکت روسیه و به وسیله یک فلش به رایانه‌های نیروگاه اتمی بوشهر منتقل شده است.[۱۲] به گفته خبرگزاری تابناک این فرد جاسوس دوجانبه ایرانی و عضو سازمان مجاهدین خلق ایران است که حافظه را به تجهیزات ایران وارد کرده‌است[۱۹].

کشورهای آسیب‌دیده

یک مطالعه درباره گسترش استاکس‌نت که توسط سیمانتک انجام گرفت، نشان داد که کشورهای آسیب دیده اصلی در روزهای اولیه انتشار ویروس، ایران، اندونزی و هند بودند:[۲]

کشورکامپیوترهای آلوده‌شده
ایران ۵۸٫۸۵%
اندونزی ۱۸٫۲۲%
هند ۸٫۳۱%
آذربایجان ۲٫۵۷%
ایالات متحده ۱٫۵۶%
پاکستان ۱٫۲۸%
دیگر ۹٫۲%

عملکرد

استاکس‌نت از طریق رایانامه و حافظه‌های جانبی منتشر می‌شود.این بدافزار پس از آلوده ساختن سیستم، فایل‌های زیر را در سیستم کپی می‌نماید:

  1.  %Windir%infmdmcpq3.PNF
  2.  %Windir%infmdmeric3.PNF
  3.  %Windir%infoem6C.PNF323
  4.  %Windir%infoem7A.PNF
  5.  %windir%system32driversmrxcls.sys
  6.  %windir%system32driversmrxnet.sys

و برای راه‌اندازی سرویس‌های خود پس از بالا آمدن ویندوز کلیدهای زیر را در رجیستری ویندوز نصب می‌کند:

  1. HKLMSystemCurrentControlSetServicesServicesMRxNet
  2. HKLMSystemCurrentControlSetServicesServicesMRxCls

سپس این بدافزار در حافظه سیستم مقیم شده و برای عبور از دیوار آتش سیستم، کدهای خود را به اینترنت اکسپلورر تزریق می‌کند و پس از جمع آوری اطلاعات مربوط به شبکه‌ها و پیکربندی آنها در رایانه قربانی سعی به ارتباط با وب‌گاه‌های زیر از طریق راه دور می‌کند:

  • www.windowsupdate.com
  • www.msn.com
  • www.mypremierfutbol.com
  • www.todaysfutbol.com

استاکس نت همچنین برای گسترش و انتشار خود در سیستم‌های دیگر، فایل‌های زیر را در حافظه‌های جانبی که به رایانه‌های آلوده شده متصل شوند، کپی می‌کند :

  1.  %DriveLetter%~WTR4132.tmp
  2.  %DriveLetter%~WTR4141.tmp
  3.  %DriveLetter%Copy of Shortcut to.lnk
  4.  %DriveLetter%Copy of Copy of Shortcut to.lnk
  5.  %DriveLetter%Copy of Copy of Copy of Shortcut to.lnk
  6.  %DriveLetter%Copy of Copy of Copy of Copy of Shortcut to.lnk

هدف

بنابر اظهارنظر کارشناسان سیمانتک، این بدافزار سیستم‌هایی را هدف قرار داده است که دارای یک مبدل فرکانس هستند که نوعی دستگاه برای کنترل سرعت موتور است. بدافزار استاکس نت به دنبال مبدل‌هایی از یک شرکت در فنلاند و یا تهران بوده است. استاکس نت به دنبال این دستگاه‌ها بر روی سیستم قربانی می‌گردد و فرکانسی را که دستگاه‌های مذکور با آن کار می‌کنند، شناسایی کرده و به دنبال بازه‌ای از ۸۰۰ تا ۱۲۰۰ هرتز می‌گردد. دستگاه‌های صنعتی که از این مبدل استفاده کنند بسیار محدود هستند و غالباً در تاسیسات غنی‌سازی اورانیوم استفاده می‌شوند. هدف استاکس نت را نمی‌توان نیروگاه‌های هسته‌ای ایران دانست؛ به این دلیل که در این مراکز از این مبدل‌ها استفاده نمی‌شود. بنابراین مرکز غنی‌سازی نطنز تنها مرکز است که می‌تواند هدف احتمالی آن قرار گیرد.

این بدافزار فرکانس‌های مبدل را ابتدا تا بالاتر از ۱۴۰۰ هرتز بالا می‌برد و سپس آن را تا کمتر از ۲ هرتز پایین می‌آورد و سپس آن را فقط برای بالاتر از ۱۰۰۰ هرتز تنظیم می‌کند. در اصل، این بدافزار سرعتی را که موتور با آن کار می‌کند، به هم می‌ریزد که می‌تواند منجر شود هر اتفاقی بیفتد. برای مثال کیفیت محصول پایین آید و یا اینکه اصلاً تولید نشود، مثلاً تأسیسات غنی سازی نمی‌توانند به درستی اورانیوم را غنی سازی کند. این کار همچنین می‌تواند منجر به خرابی موتور به صورت فیزیکی نیز بشود.[۲۰]

پیشگیری و پاکسازی

برای پاکسازی سیستم بصورت دستی ابتدا باید را غیر فعال نمود سپس در حالت تمام فایل‌ها و کلیدهای کپی شده توسط بدافزار در سیستم را پاک کرد. همچنین برای پیشگیری از آلوده شدن به استاکس‌نت لازم است نقص امنیتی موجود در ویندوز را با استفاده از اصلاحیه منتشر شده توسط مایکروسافت برطرف کرد.


برچسب‌ها:

تاريخ : یک شنبه 28 تير 1394برچسب:, | 14:50 | نويسنده : MiLAD |
هواپيماي جنگي چند كاره و ضد رادار "اف-‪Joint Strike Fighter)"۳۵‬ ‪Lightning 2‬ ‪ (F-35‬با سرمايه‌گذاري مشترك و ‪ ۲۷۶/۵‬ميليارد دلاري آمريكا، كانادا، انگليس، ايتاليا، هلند، استراليا، نروژ، دانمارك و تركيه در حال توليد است. سنگاپور و اسراييل در اين طرح مشاركت دارند اما هنوز هزينه‌هايي متقبل شده را پرداخت نكرده‌اند.

 


گران قيمت‌ترين هواپيماي جنگنده جهان كه با سرمايه‌گذاري مشترك ‪ ۹‬كشور جهان توليد مي‌شود نخستين پرواز آزمايشي خود را با موفقيت انجام داد.


به گزارش خبرگزاري رويترز، هواپيماي جنگي چند كاره و ضد رادار "اف-‪Joint Strike Fighter)"۳۵‬ ‪Lightning 2‬ ‪ (F-35‬با سرمايه‌گذاري مشترك و ‪ ۲۷۶/۵‬ميليارد دلاري آمريكا، كانادا، انگليس، ايتاليا، هلند، استراليا، نروژ، دانمارك و تركيه در حال توليد است. سنگاپور و اسراييل در اين طرح مشاركت دارند اما هنوز هزينه‌هايي متقبل شده را پرداخت نكرده‌اند.

شركت آمريكايي "لاكهيد مارتين"، نخستين تامين‌كننده وزارت دفاع آمريكا، طراحي و ساخت سه مدل از اين هواپيماي فوق پيشرفته را بر عهده گرفته است.

نخستين نمونه جنگنده "اف-‪ ،"۳۵‬روز جمعه در آسمان تگزاس به پرواز درآمد و به رغم موفقيت نسبي، مجبور شد به علت يك پيغام هشدار مربوط به سامانه كنترل سرعت و ارتفاع هواپيما، به جاي زمان پرواز تعيين شده ‪۶۰‬ دقيقه‌اي، پس از ‪ ۳۸‬دقيقه پرواز به زمين بازگردد.

قيمت ارزان‌ترين مدل جنگنده جديد "اف-‪ ۴۵ "۳۵‬ميليون دلار و قيمت گران‌قيمت‌ترين مدل آن با قابليت پرواز عمودي و نيز فرود روي ناوهاي هواپيمابر، ‪ ۶۰‬ميليون دلار اعلام شده‌است.

شركت "لاكهيد مارتين" براي ساخت اين جنگنده خود با چندين شركت قطعه‌ساز آمريكايي ديگر قرار داد بسته‌است و به طور مثال يكي از دو موتور اين جت توسط شركت "يونايتد تكنالوجيز" و موتور ديگر آن با همكاري "جنرال موتورز" و "رولز-رويس" توليد مي‌شوند.

"لاكهيد مارتين" در سال ‪ ۲۰۰۱‬و پس از ‪ ۵‬سال رقابت با شركت "بويينگ" موفق شده بود در مزايده تعيين توليدكننده اين جت فوق پيشرفته، به پيروزي برسد.

در پرواز آزمايشي روز جمعه، اين هواپيما تا ارتفاع ‪ ۱۵‬هزارپايي اوج گرفت و با انجام مانورهاي خاص، سامانه‌هاي كنترل، هدايت و نيز موتور آن مورد آزمايش قرار گرفتند. دومين پرواز آزمايشي اين هواپيماها در روزهاي آينده انجام خواهد شد.

پيش‌بيني مي‌شود هواپيماي "اف-‪ "۳۵‬در آينده جايگزين گستره وسيعي از جنگنده‌هاي قديمي‌تر از جمله هواپيماهاي "اي-‪" ،"۱۰‬اف-‪" ،"۱۶‬اف/اي-‪،"۱۸‬ "هورنت" و جنگنده‌هاي عمودخيز "هرير"(‪ (Harrier‬انگليس شود.

وزارت دفاع آمريكا تا سال ‪ ۲۰۲۷‬در مجموع دو هزار و ‪ ۴۴۳‬عدد از اين جت جنگنده جديد را براي نيروي هوايي، نيروي دريايي و نيروي زميني ارتش آمريكا خريداري خواهد كرد و انگليس و ساير كشورهاي حاضر در اين طرح نيز تا سال ‪ ۲۰۱۴‬استفاده از اين جنگنده در ارتشهاي خود را آغاز مي‌كنند.

پيش‌بيني مي‌شود در نهايت ‪ ۳‬هزار و ‪ ۱۰۰‬فروند از اين هواپيما در ارتشهاي كشورهاي حاضر در اين طرح به خدمت گرفته شوند و ‪ ۲‬هزار فروند ديگر از آنها نيز به ساير كشورها جهان فروخته شوند.


برچسب‌ها:

تاريخ : یک شنبه 28 تير 1394برچسب:, | 14:20 | نويسنده : MiLAD |

 

estimated-age-of-the-earth(1)

دید کلی

از روزی که انسان برای نخستین بار شروع به نوشتن افکار خود کرد، پیوسته نگران موقعیت خود در عالم لایتناهی بوده است. لیکن تا سال ۱۷۸۸ و نوشته‌های «جیمز هاتن» ، مفهوم زمان تقریبا نامحدود ، تنها برای انسان دارای معنا بود و زمین صرفا در یک چارچوب موقتی مورد نظر قرار می‌گرفت. در اندیشه انسان قرون وسطی ، زمین از نظام بسته‌ای تشکیل می‌شد که از آغاز آن چندان وقتی نمی‌گذشت و عاقبت آن هم چندان دور نبود.

تاریخچه تخمین عمر زمین

از آنجایی که زمان غیر قابل لمس است، تصور ابعاد زمان نیاز به بصیرت ذهنی داشت که طبیعت ‌گرایان قرن هفدهم قادر به پذیرش آن نبودند، بنابراین نگرش قرون وسطایی کوتاه بودن زمان دنیوی همچنان باقی ماند. محققین مسیحی آن زمان بطور کلی می‌پنداشتند که سن زمین در حدود ۶۰۰۰ سال است، رقمی که بر اساس قبول نوشته‌های باستانی عبرانی قرار است.

سیر تحولی و رشد

تخمین عمر زمین از مدتهای بسیار طولانی فکر دانشمندان را به خود مشغول کرده بود. دانشمندان مختلف سعی داشتند با روشهای مختلفی سن کره زمین را تخمین بزنند که از آن جمله می‌توان تخمین عمر زمین را بر اساس شوری آب اقیانوسها و محاسبه میزان رسوبگذاری ذکر کرد. در سال ۱۸۹۷ ، فیزیکدان معروف «لرد کلوین» (Lord Kelvin) قدمت و عمر زمین را به این صورت تعریف نمود که زمین در ابتدا به حالت مذاب بوده و بعد سرد شده است. وی همچنین اظهار نظریه‌هایی را بر اساس فرضیه‌هایی در مورد منشأ و مبدا حرارت خورشید به عمل آورد و ادعا کرد زمین سنی در حدود ۲۰ الی ۴۰ میلیون سال دارد.

در اوایل قرن بیستم ، «رادرفورد» (Ruther Ford) و «هولمز» (Holmes) در انگلیس و «بولتوود» (Boltwood) در آمریکا دریافتند که تجزیه عناصر ناپایدار جهت تولید ایزوتوپهای رادیوژنیک می‌توانند برای تعیین سن کانیها و سنگهای پوسته کره زمین مورد استفاده قرار گیرند. ولی روشها و تکنیکهای تحلیلی در آن زمان آنقدر دقیق نبود که بتواند مقدار ایزوتوپهای رادیوژنیک موجود در سنگها را تعیین نماید. در نتیجه منحصرا بعد از سال ۱۹۵۰ که اسپکترومتر (Spectrometer) اختراع گردید، تعیین سن سنگها به طریق ایزوتوپی معمول گردید از این مقاله سعی می‌شود تا روشهایی را که از ابتدا برای برآورد عمر زمین مورد استفاده قرار گرفته، مورد بحث قرار دهیم و در نهایت به روشی که امروزه استفاده می‌شود و دقیقتر است، اشاره کنیم.

estimated-age-of-the-earth

تخمین عمر زمین بر اساس شوری آب اقیانوسها

در سال ۱۷۱۵ «ادموند هالی» (Edmond Halley) ، منجم انگلیسی ، این مطلب را پیش کشید که سن زمین را می‌توان از روی مقدار شوری آب اقیانوسها محاسبه کرد. عملا نقشه این بود که مقدار شوری آب دریاها را با دقت تمام محاسبه و سپس عمل را ده سال بعد تکرار کنند، با محاسبه مقدار ازدیاد شوری آب در هر ده سال می‌توان زمان لازم برای تحصیل شوری آب فعلی را از آبهای شیرین اولیه بدست آورد. اگر هم چنین آزمایشی انجام شده باشد، هیچ ازدیادی در شوری آب اقیانوسها دیده نشد.

در اواخر قرن نوزدهم بعضی محققان با تجدید نظر در روش فوق و با تجزیه شیمیایی آب رودخانه‌ها ، مقدار سدیم اضافه شده به دریاها در هر سال توسط رودخانه‌های دنیا را محاسبه کردند. با دانستن حجم تقریبی آب اقیانوسهای امروزی و فرض اینکه آب اقیانوسهای اولیه شیرین بوده است و میزان ازدیاد سدیم توسط رودخانه‌های امروزی میانگینی برای تمام زمان زمین شناسی است، آنها زمان لازم برای تحصیل غلظت سدیم و شوری امروزی را محاسبه کردند. سرانجام نتیجه‌گیری کردند که از روز اولی که آب برای نخستین بار بر روی سطح زمین متراکم شد، ۹۰ میلیون سال می‌گذرد. امروزه ما می‌دانیم که تخمین هالی از سن اقیانوسهای زمین به مراتب کمتر سن واقعی آنهاست. دلیل عمده آن هم این است که او تعویض سدیمی را که میان آب دریا و سنگهای پوسته کره زمینی صورت می‌گیرد، بسیار ناچیز می‌پنداشت.

estimated-age-of-the-earth(3)

تخمین عمر زمین بر اساس میزان رسوبگذاری

هر که سنگهای رسوبی را مطالعه کرده باشد، می‌داند که طبقه‌ای ضخیم از ماسه سنگ می‌تواند در عرض یک روز ته‌نشین شود یا لایه نازک گل رسی که روی آن قرار می‌گیرد، ممکن است برای ته‌نشین شدن به ۱۰۰ سال زمان نیاز داشته باشد و سطح طبقه بندی میان آنها ممکن است نماینده مدت زمانی بیش از مجموع آنها باشد. برای ضخامت معینی از طبقات رسوبی میانگینی برای میزان رسوبگذاری وجود دارد. اگر تغییرات مهمی در شرایط محیط رسوبی رخ ندهد و فرسایش نیز در امر رسوبگذاری وقفه ایجاد نکند، ضخامت طبقات کم و بیش متناسب با زمان سپری شده خواهد بود.

زمین شناسان اواخر قرن نوزدهم تصور می‌کردند که می‌توانند در صورت تخمین میزان ته‌نشست در محیطهای رسوبی امروزی ، زمان مشخص شده توسط واحدهای سنگهای قدیمی مشابه را نیز معین کنند. آنها همچنین تصور می‌کردند که در صورت تعیین ضخامت کل طبقات رسوب کرده در گذشته ، خواهند توانست کل زمان زمین شناسی طی شده را تخمین بزنند.

تخمین سن زمین بر اساس سنگهای آسمانی

قسمت اعظم و در ضمن قدیمیترین بخش تاریخ زمین شناسی را بخش پرکامبرین تشکیل می‌دهد که معمولا از نظر سنگ شناسی مشخص است و می‌توان سنگهای متعلق به آن را را تشخیص داد. آزمایشات مختلف بر روی سنگهای این بخش ، اعداد متفاوتی را بدست داده که کمترین آنها ۶۰۰ میلیون سال و بیشترین آنها ۳.۵ میلیارد سال است. اگر تصور کنیم که پرکامبرین از ۳.۵ میلیارد سال پیش شروع شده ، زمان تشکیل زمین مسلما از این عدد بیشتر است و بنابراین برای تعیین سن زمین از عوامل دیگر نیز بایستی کمک گرفت.

یکی از این عوامل ، سنگهای آسمانی است. از آنجا که مطابق تمام نظریات موجود ، تشکیل زمین و سایر سیارات منظومه شمسی همزمان بوده است، با تعیین سن این سنگها می‌توان سن واقعی زمین را بدست آورد. حداکثر سنی که تا به حال برای سنگهای آسمانی بدست آمده ۴،۶ میلیارد سال بوده است. یکی دیگر از عواملی که به تعیین سن زمین کمک می‌کند، نمونه‌هایی است که از ماه گرفته شده و بر اساس تجزیه نمونه‌های مذبور عددی نظیر عدد فوق برای آنها حاصل شده است. بدین ترتیب می‌توان عدد ۴،۶ میلیارد سال را برای سن زمین در نظر گرفت.

estimated-age-of-the-earth(2)

تخمین عمر زمین بر اساس سرد شدن کره زمین

در بسیاری مناطق درجه حرارت معادن عمیق ازدیاد محسوس و یکنواختی را بر حسب ازدیاد عمق نشان می‌دهد. این افزایش حرارت نشان می‌دهد که دما از درون گرم زمین به طرف قسمت سرد خارجی آن جریان دارد و از پوسته زمین متصاعد می‌شود. این اتلاف گرما قابل اندازه گیری است و منطق « کلوین » (Kelvin) استدلال می‌کرد که اگر زمین با از دست دادن حرارت ، تدریجا در حال خنک شدن است، پس در زمان گذشته می‌بایست گرمتر بوده باشد. کلوین این پدیده را به صورت اتلاف حرارت از یک حالت مذاب اولیه در نظر گرفته بود و با مطالعه میزان جریان حرارت امروزی نشان داد که از نظر زمان زمین شناسی ، مسلما مدت زیادی از زمانی که زمین در حالت مذاب بوده، نگذشته است.

این زمان ظاهری تبلور پوسته جامد زمین ، حداکثر قدرت ممکن را برای حیات ، آنگونه که ما می‌شناسیم، مشخص کرد. عدم دسترسی به جزئیات مربوط به نقطه ذوب سنگها و هدایت گرما تحت شرایط حرارت و فشار زیاد ، مانع ارزیابی دقیق زمان تبلور می‌شد، لکن مدت تعیین شده بسیار کم بود. بر این اساس زمانی که کلوین بدست آورده بود، ۱۰۰ میلیون سال بود.

مواد رادیواکتیو

بعضی از مواد معدنی دارای خاصیت رادیواکتیو هستند، بدین معنی که از خود سه نوع اشعه خارج می‌سازند. اشعه خارج شده یا دارای بار الکتریکی مثبت است، که در این صورت به نام پرتو آلفا خوانده می‌شود و یا دارای بار اکتریکی منفی است که اشعه بتا خوانده می‌شود. نوع سوم اشعه که نزدیک به اشعه ایکس است، از نظر الکتریکی خنثی است و به نام اشعه گاما خوانده می‌شود. در اثر صدور این ذرات ، به مرور جسم به مواد دیگر تبدیل می‌شود.

مدت زمانی را که جهت نصف شدن اتمهای اولیه لازم است، به نام زمان نیم عمر می‌خوانند. زمان نیم عمر اجسام مختلف ، متفاوت است و از چند ثانیه تا چند میلیارد سال تغییر می‌کند. سنگهای تشکیل دهنده زمین معمولا حاوی یک یا چند ماده رادیواکتیو نظیر اورانیوم ، رادیوم ، توریوم و پتاسیم و… هستند. با در دست داشتن سرعت تجزیه و اندازه گیری مقدار اولیه و ماده تبدیل شده موجود در نمونه ، می‌توان زمانی را که از تجزیه نمونه می‌گذرد، بدست آورد و بر اساس همین روش است که سن زمین تعیین شده است.


برچسب‌ها:

تاريخ : پنج شنبه 25 تير 1394برچسب:, | 15:9 | نويسنده : MiLAD |


hanging-house-in-london(2)

کاونت گاردن (به انگلیسی: Covent Garden) که یکی از جاذبه های توریستی شهر لندن به شمار می رود نام یکی از محله های شیک و اشرافی نشین این شهر در انگلستان است که در بخش مرکزی لندن واقع شده است که ما می خواهیم شما را با این جاذبه گردشگری زیبا آشنا کنیم

در سال ۱۹۷۴ این جاذبه گردشگری لندن که به عنوان بازاری برای خرید و فروش انواع گل‌ها، میوه‌جات و سبزیجات شناخته شده بود به کاونت گاردن جدید منتقل شد و به‌ جای آن رستوران‌ها و فروشگاه‌های کوچکی را در میدان بازار قبلی بنا کردند.

هر ساله گردشگران زیادی به کاونت گاردن لندن می روند تا از نزدیک با شاهکار معماری زیبا و منحصر به فردی به نام « خانه معلق در باغ کاونت گاردن لندن » آشنا شوند.

این ساختمان زیبا در باغ کاونت گاردن لندن که میان زمین و هوا معلق است توسط یک هنرمند و معمار انگلیسی به نام Alex Chinneck طراحی شده است. نکته جالب در مورد این ساختمان خارق العاده که نام آن Take my lightning but don’t steal my thunder است این است که نیمی از این بنا به طور باور نکردنی در هوا شناور است.

این ساختمان آویزان در هوا در کاونت گاردن لندن که ۴۰ فوت ارتفاع دارد با ستون ها و دیوارهای شکسته حس آویزان بودن را در ذهن بیننده تداعی می کند.

در ادامه می توانید با مشاهده تصاویری از ساختمان معلق کاونت گاردن لندن با این خانه معلق و شگفت انگیز آشنا شوید:

hanging-house-in-london

hanging-house-in-london(1)

hanging-house-in-london(4) 




برچسب‌ها:

تاريخ : سه شنبه 23 تير 1394برچسب:, | 15:12 | نويسنده : MiLAD |

 

 

 

Museum red market

 

به گزار ش تازه منتشر شده  این موز مخلوطی از موز با انواع توت است که کشاورزان با مهارت و هنرمندی آنها را پیوند زده اند و توانسته اند مزه ها و طعم های بسیار خوشمزه ای بدست آورند. این موز به طور متوسط دارای ۴۰۰ میلی گرم پتاسیم و همچنین سرشار از ویتامین C است.
این نوع موز معمولا در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری رشد می کند و تقریبا ۹ ماه طول می کشد تا کاملا رسیده شود.

کشورهایی همچون کاستاریکا، مکزیک و برخی کشورهای آفریقایی مانند تانزانیا و زنگبار محل رشد این موز قرمز رنگ هستند.




برچسب‌ها:

تاريخ : پنج شنبه 18 تير 1394برچسب:, | 17:26 | نويسنده : MiLAD |
صفحه قبل 1 2 صفحه بعد